BRONZ DE LA IHF TROPHY-EUROPE 2014

Selecționata Moldovei de handbal masculin a obținut locul 3 la competiția IHF Trophy-Europe, ediția 2014, care s-a desfășurat în Andorra. Naționala noastră a evoluat în compania echipelor de seniori ale gazdelor, Albaniei, Azerbaidjanului, Georgiei, Marii Britanii, Insulelor Feroe și Irlandei. În preliminarii tinerii noștri handbaliști au învins cu scorul de 33:27  pe britanici și cu 34:18 pe albanezi, dar au cedat cu 24:27 în întâlnirea cu reprezentativa Georgiei.

 

În semifinale, discipolii antrenorului Iurie Popșa au cedat la o diferență de un singur gol în fața jucătorilor din Insulele Feroe (24:25) și s-au calificat în finala mică. Aici jucătorii moldoveni au dispus, cu 29:20, de gazdele turneului (Andorra) și s-au clasat pe locul 3.

 

”Intenționat am completat echipa cu jucători tineri, de perspectivă, dornici de afirmare, care în anii următori vor concura de la egal la egal cu rivalii de la Challenge Trophy” a precizat Nicolae Vizitiu, secretarul general al Federației Moldovenești de Handbal.

 

Rate this item
(1 Vote)

European Cup

Detalii despre cupele europene pentru 2014. footer_logo

Fiți mereu la curent cu ce se întimplă în cupele europene doar accesînd linkul de mai sus.